Taitaja2018 – kilpailut starttaavat Tampereella huomenna

Tiistaina kilpaillaan taas ammatillisen mestaruuden Taitaja-kilpailut ja tänä vuonna se on Tampereella Messu ja Urheilukeskuksessa 14.-17.5.2018 välisenä aikana. Finaalissa meillä on tänä vuonna Tietokoneet ja Verkot -lajissa 7 finalistia, jotka kilpailevat Suomen mestaruudesta.

Tietokoneet ja Verkot lajissa kilpaillaan useissa eri osiossa. Kilpailupäivien tehtävät koostuvat pääosin Windows- ja Linux-palvelimista sekä verkkotehtävästä. Lisäksi kilpailussa on pikataival-tehtäviä, jossa erityisesti vierailijat pääsevät näkemään ammattilaisen työssä. Kilpailun viimeisenä päivänä torstaina on perinteinen pilvitehtävä, joka tehdään Office365-ympäristössä.

Kilpailutehtävät perustuvat pääosin aikaisemman vuosien tehtäviin, joita kilpailijat ovat harjoitelleet ennen finaalia. Aikaisemman vuosien tehtävät löytyvät aina Vanhat kilpailutehtävät -sivulta.

Tervetuloa paikan päälle seuraamaan kilpailua tai katsomaan LIVE-lähetystä suoran Acedemy RY:n Youtube-kanavalla. Seuraa meitä myös Facebookissa, jossa julkaisemme myös kilpailun eri vaiheita.

Tietokoneet ja Verkot-lajin sijainti B-hallissa on osoitettu punaisella nuolella

ICT-Academy Ry on jälleen kerran mukana tukemassa nuorten koulutusta Taitaja-kilpailuissa tekemällä kilpailutehtäviä ja tuomaroimassa kilpailua.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *